Tietoa yrityksestämme

Pohjolan Metsä- ja Arboristipalvelut Oy:llä on OP Vakuutus Oy:n tarjoama Toiminnan vastuuvakuutus, sekä oikeusturvavakuutus.

Yritys on rekisteröitynyt arvolisäverorekisteriin, jonka johdosta yksityisasiakkaiden on mahdollista hakea teettämistään metsurin ja arboristin töistä kotitalousvähennystä.

Olen koulutettu metsuri-metsäpalveluiden tuottaja ja arboristi Joonas Pohjola (Katso arboristirekisteri täältä). Kokemusta metsäalalta on kertynyt jo 10 vuotta metsäkoneiden kuljettajana ja monipuolisissa metsurin töissä.

Ota yhteyttä jos tarvitset metsäalan ammattilaista!

YHTEYDENOTTO >

yritys

Metsuri- ja metsäpalvelujen tuottaja

Metsuri- ja metsäpalvelujen tuottaja erikoistuu manuaalisiin metsätalouden töihin ja luonnonhoitoon liittyviin tehtäviin:

Näitä voivat olla: metsän uudistus kylvämällä tai istuttamalla sekä taimikoiden ja kasvatusmetsien harvennustarpeiden määrittäminen.

Metsuri voi tehdä puuston arviointi- ja mittaustyöt, kerätä metsävaratietoja, päivittää metsäsuunnitelmia ja tehdä tontti- ja erikoiskohteiden hakkuita.

Lisäksi metsuri voi tehdä taimikoiden hoitoa ja harvennushakkuita metsänhoito-ohjeiden mukaisesti, käyttäen metsäalan työvälineitä.

 

Arboristi

Arboristi eli puunhoitaja ja rakennetun ympäristön puuasiantuntija työskentelee yksittäisten puiden ja puuryhmien perustamis- ja istutustehtävissä sekä puun elinkaaren ja toiminnallisen merkityksen mukaisissa tehtävissä. Ammattilainen osaa suunnitella ja toteuttaa puistojen, katualueiden ja virkistysalueiden yksittäisten ja monilajisten puiden ryhmät. Arboristi edistää puiden terveyttä.

Perustutkinto antaa valmiudet tehdä puiden rakenne- ja hoitoleikkauksia sekä latvuksen pienennys- ja muotoleikkauksia. Ammattilainen osaa tehdä puiden kuntoarvioinnin ja poistaa puita eri tekniikoin. Puiden hyvä hoito on keskeinen lähtökohta kaikkia hoitotoimia suunniteltaessa.

Luotettava kumppani

Pohjolan Metsä- ja Arboristipalvelut Oy on luotettava kumppanisi ja noudatamme tilaajavastuulakia kaikessa toiminnassamme.

Lue lisää tilaajavastuusta täältä >>

PEFC -metsäsertifikaatti

Pohjolan Metsä- ja Arboristipalvelut Oy:tä löytyy PEFC -metsäsertifikaatti, joka on osoituksena hyvästä metsien hoidosta.

Lue lisää PEFC:stä täältä >>

Vastuullinen toimija
Yli 10 vuoden kokemuksella
Koulutettu henkilökunta